Menu

 Βελτιωμένη Ποιότητα Εικόνας. Για την λεπτομερέστερη διάγνωση, χρειάζεστε μια εικόνα ελεύθερη παρεμβολών, εξασθένησης, ανάλυσης, κίνησης και άλλων πηγών οπτικών παρεμβολών. Οι σταθμοί επεξεργασίας Mirage χρησιμοποιούν πολύπλοκους αλγόριθμους για να παρέχουν την ακριβέστερη εικόνα της σάρωσης σας. Θα σας καταπλήξει απλά το πόσες επιπλέον πληροφορίες μπορούν να ανακτηθούν από τα ίδια δεδομένα.

Στη Segami, πραγματικά νοιαζόμαστε για την ποιότητα της εικόνας, είναι άλλωστε στο όνομά μας. Οι σταθμοί επεξεργασίας Mirage εξάγουν περισσότερες πληροφορίες από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν δυνατόν. Εκτός από όλες τις συνήθεις πρακτικές, οι σταθμοί επεξεργασίας Mirage προσφέρουν 3D επαναληπτικούς αλγόριθμους ανοικοδόμησης, καθώς και εξειδικευμένα φίλτρα αποκατάστασης εικόνας -βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της εικόνας. Πολυτροπικότητα. Σε πολλές κλινικές εφαρμογές στο σταθμό εργασίας Mirage η συνολική διαγνωστική αξία ενισχύεται από το συνδυασμό των λειτουργικών εικόνων από SPECT ή PET με τις ανατομικές εικόνες από MR ή CT. Ποσοτικοποίηση. Η ικανότητα ποσοτικοποίησης της λειτουργίας είναι μία από τις μεγάλες αξίες των μελετών πυρηνικής ιατρικής. Η Segami είναι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης νέων δυνατοτήτων, όπως το σωστό κλάσμα εξώθησης και τη σύγκριση των φυσιολογικών τιμών των βάσεων δεδομένων των λειτουργικών μελετών του εγκεφάλου. Τεχνολογία Συγχώνευσης/Κατανομής. Η εγγραφή της εικόνας συνδυάζοντας εικόνες PET με εικόνες CT ενισχύονται περαιτέρω με ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό σύντηξης κάνοντας χρήση τεχνικών όπως η αμοιβαία ενημέρωση. Αυτό το λογισμικό σύστημα είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση για την αγορά ενός σαρωτή που συνδυάζει PET και CT λειτουργίες. λινική Επικύρωση . Το λογισμικό μας έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με σημαντικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να εξασφαλίσει ουσιαστικά και αξιόπιστα αποτελέσματα σε όλες τις καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί ώστε να κάνει το λογισμικό γρήγορο και εύκολο στη χρήση ομοίως από τους τεχνικούς και τους ιατρούς. Απομακρυσμένη Επιθεώρηση. Με τις μοναδικές δυνατότητες επανεξέτασης των SPECT και PET μελετών, το Mirage επιτρέπει την απομακρυσμένη προβολή μέσω modem, ethernet, ή διαδικτύου. Εκθέσεις υψηλής ποιότητας, εξαιρετική απόδοση σε έντυπη μορφή με χρήση φθηνών μέσων, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της προσιτής λύσης πλήρεις αιτήσεις Segami παρέχει τις τελευταίες τεχνικές για όλο το φάσμα της πυρηνικής ιατρικής. Όποια και αν είναι η ειδικότητά σας, υπάρχει ένας σταθμός επεξεργασίας Mirage για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Οι σταθμοί επεξεργασίας μας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες δικές σας ανάγκες. Καθολική/Γενική Συνδεσιμότητα. Δεν έχει σημασία η μάρκα ή η έκδοση του σαρωτή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε τα δεδομένα σας, η Segami προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που σας επιτρέπουν να λειτουργείτε απρόσκοπτα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας. Ο διακομιστής DICOM εγκαθιστά εύκολα πολυτροπικές συνδέσεις. Και για τις στιγμές που δεν είστε παρών, η Segami σας επιτρέπει να "έρθετε κοντά και από μακριά". Η διάγνωση μπορεί να γίνει με την ίδια ακρίβεια από οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία.

Οι σταθμοί επεξεργασίας Mirage καλύπτουν πλήρως το φάσμα των κλινικών εφαρμογών.

 

Καρδιολογια

Gated Αιματική Δεξαμενή (MUGA)

Ανάλυση Πρώτου Περάσματος

Ανάλυση Περιδιακλάδωσης

Μυοκαρδιακή Αιμάτωση SPECT

GATED SPECT Ποσοτικοποίηση

Επεξεργασία GATED SPECT Αιματικής Δεξαμενής

Νευρολογια

Μετασχηματισμός κατά Talairach

Εγγραφή εικόνας με MR / CT

Τμηματοποίηση Βασικών Γαγγλίων

Ποσοτικοποίηση Φλοιού

 

 

Γενικα

SPECT Ανασύνθεση και Έκθεση

3D Iterantive Ανασχηματιμοί

3D Προβολές

Δυναμική Ανάλυση

Επαναδιαμόρφωση

Εξειδικευμένα Φίλτρα Αποκατάστασης εικόνας

Εργαλειοθήκη (macro προγραμματισμός)

Ογκολογια

Ολόσωμες Εκθέσεις

Ολόσωμες SPECT Εκθέσεις

Συμπτωματικές Εκθέσεις

 

 

 

Αλλα

Οισοφάγος

Γαστρική Κένωση

Ρινοφάρυγγας

Ηπατική Επεξεργασία

Επεξεργασία Χοληδόχου κύστης

Πρόσληψη Θυρεοειδούς

Πρωτόκολλο Παραθυρεοειδών Αδένων

Πνευμονική Ποσοτικοποίηση

 

 

 

 

 


Τύποι Χειριστηρίων Mirage

  • Mirage Acquisition
  • Mirage Processing
  • Mirage Acquisition and Mirage Processing

Shine, μια αποκλειστική τεχνολογία της Segami, μειώνει δραστικά το θόρυβο σε εικόνες χωρίς να υποβαθμίζει την αντίθεση ή την χωρική ανάλυση όπως αν κάνατε χρήση παραδοσιακών φίλτρων. Με μια σαφή εικόνα στο μισό χρόνο κτήσης, το SHINE σας επιτρέπει να βελτιώσετε την άνεση του ασθενούς και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα χωρίς να θυσιαστεί η ποιότητα της εικόνας. Το ακόλουθο SPECT Καρδιάς αποδεικνύει τις βελτιώσεις που παράγονται από το SHINE σε σύγκριση με την ακατέργαστη εικόνα.

ΣΥΝΔΕΣΗ