Menu

Numesys Ltd - Nuclear Medical Systems ofron shërbime që tejkalojnë shitjen e thjeshtë të markave të reja dhe remanufactured gama kamera por siguron mbështetjen teknike të sistemeve në mjekësine bërthamore e klientëve tanë (spitalet publike , qendra diagnostike dhe personeli bërthamore mjekësi ). Me një rrjet me inxhinierë të trajnuar ne ofrojme zgjidhje teknike dhe funksionale të cilat mund të lindin në fushën e mjekësisë diagnostike bërthamore. Kështu ne mund të mbështesim klientët tanë menjëherë duke siguruar mirëmbajtjen periodike me pjesë këmbimi origjinale të kompanive që ne përfaqësojmë..

Angazhimi ynë... Shërbim i shpejte.

Parandalimi i një problem është gjithmonë më shpejt dhe më mirë se sa për të korrigjuar. Kjo filozofi e thjeshtë është pas të gjitha kontratat tona të Shërbimit (Service Contracts) sepse ata janë të dizajnuara për të zvogëluar rreziqet operacionale dhe për të ndihmuar të kryejë operacione seamless e diagnozës së mjekësisë bërthamore. Kjo ju lejon të përqëndrohemi në biznesin tuaj kryesor dhe jo në të shqetësoni rreth prishjeve të papritura, shpenzimet e mirëmbajtjes - Inspektime dhe riparime, planifikimi për mirëmbajtjen dhe koston e pjesëve të këmbimit.

Ne Ofrojmë:

  • Mirëmbajtjen parandaluese
    Ne kemi marrë përgjegjësinë për mirëmbajtjen e sistemeve tuaja sipas një plani të paracaktuar duke siguruar të gjitha kërkesat e performancës . Ne po mbulojmë të gjitha kërkesat e mirëmbajtjes dhe riparimin e sistemeve tuaja dhe ju ofrojmë nivelet më të larta të performancës.
  • Kontrolli i cilësisë nga NEMA
    Ne ju sigurojmë kapjen e imazhit optimal të sistemeve të mjekësisë bërthamore gjatë ekzaminimit mjekësor (uniformity and system resolution, center of rotation, bar phantom etc.).
  • Personel Trajnimi (Training)
    Ne po stervitim teknologët dhe mjekët në probleme - përdorimi të gama kamera, duke përfshirë Acquisition dhe Processing (Përpunimi) i protokolleve.

LIDHJΕ