Menu

Përmirësimi i cilësisë së imazhes për diagnozë më të saktë, ju duhet të shihni një imazh të qartë, të lirë nga burime të tjera të ndërhyrjes vizuale. Workstations tona MIRAGEpërdor algoritme të sofistikuara për të siguruar pamje të qartë.

Në Segami, ne me të vërtetë kujdesemi për cilësinë e imazhit. Workstations Mirage ekstrakt informacion më shumë se shumica e njerëzve mendojnë. Përveç të gjitha standarde, workstations MIRAGE ofrojnë 3D algoritme rindërtimi dhe filtra të specializuar për përmirësimin e konsiderueshme të cilësisë së imazhit . Multi - modalitet në shumë aplikacione klinike në workstation MIRAGE dhe vlera e përgjithshme e diagnostifikimit është zgjeruar duke i kombinuar imazhet funksionale nga SPECT ose PET me imazhet anatomike nga MR ose CT. Quantification, aftësia për kuantifikimin funksion është një nga vlerat e mëdha të studimeve të mjekësisë bërthamore. Segami është lider të zhvillimit të aftësive të reja, si right ventricular ejection fractions dhe normals database comparisons të të dhënave të studimeve funksionale të trurit . Fusion Technologies Image regjistrimi duke kombinuar imazhet PET me imazhe CT, është zgjeruar më tej me software Fusion projektuar posaçërisht duke përdorur teknika të tilla, si mutual information. Ky software - bazë të sistemit është një alternativë tërheqëse për blerjen e një skaner që kombinon funksionet PET dhe CT. Klinike Validation software ynë është zhvilluar në bashkëpunim me institucionet e mëdha në mbarë botën për të siguruar rezultate kuptimplota dhe të besueshëm në të gjitha situatat . Vëmendje e veçantë i është dhënë për të bërë software të shpejtë dhe të lehtë për teknikët dhe mjekët. Me aftësitë e tij MIRAGE lejon shikimin dhe përpunimin e largët nëpërmjet modemit , Ethernet, apo web dhe botimi me cilësi të lartë në media të lira në treg. Workstations tona gjithashtu mund të jenë përshtatur për nevojat tuaja specifike . Lidhshmëria Universal pa marrë parasysh se çfarë marke apo version skaner që ju përdorni për të marrë të dhënat tuaja, Segami ofron zgjidhje të integruara që ju lejon për të punuar pa problem me pajisjet tuaja ekzistuese. Server DICOM ynë lehtëson multi - modaliteti lidhje. Dhe për që ju doni të merrni diagnoza nga larg Segami ju lejon të bëhen përpunime remote.

Workstations tona MIRAGE mbulojnë spektrin e plotë të kërkesave klinike.

 

KARDIOLOGJI

Gated Bloodpool (MUGA)

Analiza FirstPass

Shunt Analysis

Myocardial Perfusion SPECT

Gated SPECT Quantitation

Gated Bloodpool SPECT Përpunimi

NEUROLOGJI

Transformimi Talairach

Regjistrimi Image me MR / CT

Basal Ganglia Segmantation

Cortical Quantitation

 

 

TË PËRGJITHSHME

SPECT Rindërtim (Reconstruction) dhe Display

Rikonstruksion (Reconstruction) 3D Iterantive

Displays 3D

Analiza dinamike

Reformatting

Filtra të specializuara Restaurimi Image

Toolbox (programimi makro)

ONKOLOGJI

Wholebody Displays

Wholebody SPECT Displays

Displays rastësi

 

 

 

TË TJERA

Ezofag

Zbrazjes Gastrike

Renography

Përpunimi Mëlçie

Përpunimi (Processing) Gallbladder

Aspirator Tiroide

Parathyroid Protokolli

Quantitation e Mushkërive

 

 

 

 

 


 

Konfigurimi i MIRAGE:

  • Mirage Acquisition

  • Mirage Processing (Përpunimi).
  • 
Mirage Acquisition dhe Mirage Processing (Përpunimi)

SHINE, një teknologji ekskluzive e Segami, në mënyrë dramatike zvogëlon zhurmën poisson në imazhet pa degradimin e kontrastit apo rezolutë hapësinor, duke përdorur filtra tradicionale.
Me një imazh të qartë në gjysmën e kohës së Acquisition, SHINE ju lejon për të përmirësuar komoditetin e pacientit dhe rritjen e efikasitetit pa sakrifikuar cilësinë e imazhit . The tjetër Cardiac SPECT demonstron përmirësimet e prodhuar nga SHINE në krahasim me imazhit të papërpunuara (raw).

LIDHJΕ