Menu

Dedikuar mobile single - detektor për planar imazhë.

Solo është me dhunti të shumta , ekonomike dhe kompakt gama kamera sistem i projektuar për përdorim në mjedise spitalore, klinikat ambulatore apo zyre private. Profili i ulët i detektor të saj mund të jetë i pozicionuar për të kryer një gamë të madhe të procedurave planare të tilla si të imazhit të gjëndrës tiroide, parathyroid, multigated kardiake etc.

Solo është projektuar për të kapur hapësirë minimale dhe lejon hyrje të papenguar ndermjet detektor dhe pacientit. The bazë mbështetëse mund të instalohet në menyrë të përhershme dhe të sigurt.

A doni të dini më shumë rreth. Solo ?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

LIDHJΕ