Menu

Kamera SPECT për procedurat Kardiologjike bërthamore.

CorCam është me dy detektorë dhe me fiks këndi 90o -gradë për ngritjen e performancës dhe të cilësisë se lartë të imazhit.

Dy detektorë me 3/8 " kristal me dimecionë 14,6 " x 8,5 " fusha e pamjes ( FOV ) dhe 24 tuba photomultiplier me rezolucion të lartë të profilit të ulët për cdo detektor, kështu siguron performancë të lartë dhe rezolucion të shkëlqyer.


Konstruksion kompakt me kërkesa minimale të madhësisë dhomë dhe me programe klinike për kardiologji bërthamore.

A doni të dini më shumë rreth CorCam?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

LIDHJΕ