Menu

Mirage DST-XLi

Mirage DST - XLi është një dual detektor - kënd të ndryshueshme sistem, i cili siguron fleksibilitet dhe efikasitet të jashtëzakonshme për të gjitha llojet e imazheve bërthamore.

Konfigurimi përfshinë:

  • 180˚ for single-pass whole-body studimeve dhe tomography të përgjithshme
  • 90˚ për efikasitet të lartë kardiak SPECT dhe supine ose prone spine tomography
  • 75˚ ose 60˚ 75o për të parë first-pass exams ose çfarëdo angulation ju zgjidhni.

Gantry dixhital robotikë jep rezultate të shpejta me saktësi fleksibilitet, dhe efikasitet.

A doni të dini më shumë rreth Mirage DST-XLi?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

Mirage DSX

dsx 1

Mirage DSX është digital gama kamera drejtkëndëshe e cila ka një fushë të madhe pamje i projektuar për përdorimin në whole-body procedures, SPECT kardiologjike dhe planar imaging procedures. Mirage DSX drejtkëndëshe kombinon teknologjinë më të avancuar digjitale të detektor me kontrollin e automatizuar dhe me saktësi mekanike. Interface me operatorin është lidhur përmes sistemit MIRAGE. Sistemi siguron efikasitetin maksimal me operacion të njëkohshëm të MIRAGE Aquisition dhe Mirage Përpunimim (Processing). Menaxhimi i të dhënave të pacientit dhe arkivore është bërë e lehtë nga protokolle të automatizuar dhe me dialog të thjeshtë menu.

A doni të dini më shumë rreth Mirage DSX?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

Mirage DST

Mirage DST është një dual detektor - kënd të ndryshueshme sistem, i cili lejon të jetë i pozicionuar në një kënd apo paralel me njëri-tjetrin. Me fushën e pamjes ( FOV ) të detektorëve (300 X 400 UFOV ) prodhon imazhe me cilësi të lartë si whole-body studimeve dhe tomography të përgjithshme SPECT kardiologjike dhe planar imaging procedures.

A doni të dini më shumë rreth Mirage DST?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

Mirage DS7

 

Mirage DS7 është digital gama kamera rrethore e cila ofron kosto- efektive dhe të performancës se lartë për përdorimin në whole-body procedures, SPECT kardiologjike dhe planar imaging procedures.

Me detektor dixhitale të teknologjisë se lartë, Mirage DS7 jep imazhe të shkëlqyera. Gantry dixhital robotikë jep rezultate të shpejta me saktësi të jashtëzakonshme.

A doni të dini më shumë rreth Mirage DS7?

Ju lutemi të keni një vështrim në broshurën tonë.

Mirage

Përmirësimi i cilësisë së imazhes për diagnozë më të saktë, ju duhet të shihni një imazh të qartë, të lirë nga burime të tjera të ndërhyrjes vizuale. Workstations tona MIRAGEpërdor algoritme të sofistikuara për të siguruar pamje të qartë.

Më shumë...

QuantumCam

VA SPECT kamera, për përdorim të përgjithshëm në mjekësi bërthamore.

QuantumCam është për përdorim të përgjithshëm gama kamera me madhësi dhomë kërkesë minimale. Në fakt, asnjë sistem tjetër SPECT në treg nuk ka nevojë kaq sipërfaqe të vogël instalimi, por nga ana tjetër jep fleksibilitet të tillë në pozicionimin detektor, për përdorimin në whole-body procedures, SPECT, kardiologjike dhe planar imaging procedures.

Më shumë...

Solo

Dedikuar mobile single - detektor për planar imazhë.

Solo është me dhunti të shumta , ekonomike dhe kompakt gama kamera sistem i projektuar për përdorim në mjedise spitalore, klinikat ambulatore apo zyre private. Profili i ulët i detektor të saj mund të jetë i pozicionuar për të kryer një gamë të madhe të procedurave planare të tilla si të imazhit të gjëndrës tiroide, parathyroid, multigated kardiake etc.

Më shumë...

LIDHJΕ